AMIN LS 30 Łagodny, biodegradowalny anionowy surfaktant, pochodna kwasów tłuszczowych i sarkozyny (aminokwas). Sodium Lauroyl Sarcosinate ma zastosowan.... |
Sodium Lauroyl Sarcosinate |
 |
AMIN LS Na Łagodny, biodegradowalny anionowy surfaktant, pochodna kwasów tłuszczowych i sarkozyny (aminokwas). Sodium Lauroyl Sarcosinate ma zastosowan.... |
Sodium Lauroyl Sarcosinate |
 |
GLUCO DOE 120S Gluco Doe 120S to 70-75% roztwór PEG-120 Methyl Glucose Dioleate. Modyfikator reologii na bazie naturalnej glukozy otrzymywanej z kukurydzy..... |
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate |
 |
JEECHEM 1450 .... |
Polyethylene Glycol |
|
JEECHEM 1770 Surfaktant stosowany w produktach do mycia i pielęgnacji włosów, w żelach pod prysznic i produktach do kąpieli.... |
Cocamidopropylamine Oxide |
|
JEECHEM GC-30 Słabo drażniący, rozpuszczalny w wodzie niejonowy surfaktant pozyskiwany z oleju z orzecha kokosowego. Wyjątkowo łagodny środek myjący i roz.... |
PEG-30 Glyceryl Cocoate |
|
JEECHEM GC-7 Słabo drażniący, rozpuszczalny w wodzie niejonowy surfaktant pozyskiwany z oleju z orzecha kokosowego. Wyjątkowo łagodny środek myjący, nada.... |
PEG-7 Glyceryl Cocoate |
|
JEECHEM OP Bezbarwny, płynny emolient. Nadaje gładkość i wykazuje trwałe właściwości oczyszczające. Może być również stosowany w celu nadania objętości.... |
Ethylhexyl Palmitate |
|
JEECHEM SDM Kationowy emolient, surfaktant do stosowania głównie jako dodatek w kremowych produktach do spłukiwania. W postaci żółtego, mętnego płynu..... |
Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate |
|
JEECHEM SODIUM STEARATE C7 Emulgator w postaci białego, sypkiego proszku.... |
Sodium Stearate |
|
JEETERIC CEM-38 Płynny surfaktant do produktów do higieny osobistej.... |
Disodium Cocoamphodipropionate |
|
JEETOX C-15 Płynny surfaktant do produktów do higieny osobistej.... |
PEG-15 Cocamine |
|
JEETOX T-15 Płynny surfaktant do produktów do higieny osobistej.... |
PEG-15 Tallow Amine |
|
Pationic 138C Pationic 138C to produkt wyjątkowo łagodny dla skóry i oczu, stosowany m.in. w mydłach w płynie i w kostkach, w szamponach, lotionach i bals.... |
Sodium Lauroyl Lactylate |
Nie jest dostępny online
 |
Pationic CSL Korzystny cenowo, doskonały emulgator woda w oleju. Nadaje przyjemną konsystencję układom surfaktantów, olejkom do kąpieli, kremom i lotiono.... |
Calcium Stearoyl Lactylate |
Nie jest dostępny online
 |
Pationic ISL Pationic ISL nadaje przyjemną konsystencję detergentom i emulsjom. Jest higroskopijny. Posiada właściwości emulgujące, kondycjonujące i nawi.... |
Sodium Isostearoyl Lactylate |
Nie jest dostępny online
 |
Pationic ISL/85 Pationic ISL/85 nadaje przyjemną konsystencję detergentom i emulsjom. Odżywia skórę i włosy. Jest higroskopijny. Dzięki połączeniu z 15 częś.... |
Sodium Isostearoyl Lactylate Propylene Glycol |
Nie jest dostępny online
 |
Pationic SSL Pationic SSL to anionowa sól sodowa estru uzyskiwanego z kwasu stearynowego i kwasu mlekowego. Nadaje idealną konsystencję produktom myjącym.... |
Sodium Stearoyl Lactylate |
Nie jest dostępny online
 |
Phoenotaine C-35 Łagodny surfaktant do kosmetyków do mycia ciała i szamponów, szczególnie polecany do produktów dla dzieci. Tworzy pianę i zwiększa lepkość u.... |
Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate |
|
Ritafactant 138 AN Opatentowana, łagodna, doskonale się pieniąca, wielofunkcyjna mieszanka Decyl Glucoside i Sodium Lauroyl Lactylate. Produkt naturalny, certy.... |
Decyl Glucoside Sodium Lauroyl Lactylate |
Nie jest dostępny online
 |
Ritafactant 138 HFP Opatentowane, uniwersalne połączenie łagodnych surfaktantów o dobrych właściwościach pianotwórczych..... |
Sodium C14-16 Olefin Sulfonate Ammonium Lauryl Sulfate Cocamidopropyl Betaine Sodium Lauroyl Lactylate Glycol Stearate PEG-150 Distearate Stearamide AMP |
Nie jest dostępny online
|
Ritafactant 138 MS Opatentowana, łagodna, doskonale się pieniąca, wielofunkcyjna mieszanka surfaktantów. Produkt naturalny, certyfikowany przez Ecocert..... |
Cocamidopropyl Betaine Aqua Sodium Lauroyl Lactylate |
Nie jest dostępny online
 |
Ritalac LA Kwas mlekowy..... |
Lactic Acid |
Nie jest dostępny online
|
TC-CAB 35 Łagdony amfoteryczny surfaktant, w połaczeniach z innymi środkami pow. czynnymi daje doskonałe efekty synergistyczne. Redukuje podrażnienia .... |
Cocamidopropyl Betaine |
 |
TC-MAB 40CD Łagodny surfaktant amfoteryczny, średnia lepkość, silne pienienie, silne własności zagęszczające. Popularny w produktach typu łagodny szampo.... |
Disodium Cocoamphodiacetate |
 |