Witamy na stronie Cornelius Polska

Cornelius to europejski dystrybutor specjalistycznych surowców chemicznych obecny m.in. w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Francji, Polsce i Rosji. Firma istnieje od 1935 r, a w Polsce działa aktywnie od 2007 r. (spółkę wg prawa polskiego zarejestrowaliśmy w 2010 r).

Rejestracja






 
 
* Pola wymagane

Logowanie


Lanolin Anhydrous USP (Cosmetic)

Lanolina używana jako stabilizator emulsji, dyspersji i zawiesin. Emolient, śordek poślizgowy i nawilżający.

Nazwa INCI/chemiczna:
Lanolin

CAS:
8006-54-0

EINEC:
232-348-6

Dostawca:
RITA


RITA

RITA oferuje szeroką gamę surowców kosmetycznych do każdego typu produkcji: począwszy od lanoliny i pochodnych, przez estry, alkohole tłuszczowe, substancje kondycjonujące, łagodne surfaktanty, oleje, wybrane aktywne, a kończąc na gamie produktów certyfikowanych zgodnie z wymaganiami Ecocert.


Dokumentacja produktów

MSDS:
Nie jest dostępny online

REACH:

Wybór produktu

Pytanie

Nazwisko:

Produkt:Ilość:Firma:


Telefon:


E-mail:*


Uwagi:*



* Pola wymagane