JEECHEM CERJEECHEM CERJEECHEM CER
Niekomedogenny, łagodny emolient szczególnie polecany do stosowania w produkatach do pielęgnacji skóry i nabłyszczających. Nawilża skórę wysuszoną przez zimno, wiatr i słońce, nadając jej jedwabistą gładkość. Nie pozostawia tłustego filmu.
| Nazwa INCI/chemiczna: |
Cetyl Ricinoleate
|
| Dostawca: |
Jeen

Jeen Jeen International to wiodący międzynarodowy producent specjalistycznych surowców kosmetycznych. Oferta obejmuje składniki bazowe oraz unikalne dla JEEN dodatki modyfikujące uczucie po aplikacji (silikony, polimery, środki filmotwórcze). Jednym z innowacyjnych produktów sa też woski rozpuszczalne w wodzie na zimno (seria Jeesperse CPW), które pozwalają techonologom na nowe podejście do formulacji - gwarantują oszczędność czasu, energii i pieniędzy.
|