Witamy na stronie Cornelius Polska

Cornelius to europejski dystrybutor specjalistycznych surowców chemicznych obecny m.in. w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Francji, Polsce i Rosji. Firma istnieje od 1935 r, a w Polsce działa aktywnie od 2007 r. (spółkę wg prawa polskiego zarejestrowaliśmy w 2010 r).

Rejestracja






 
 
* Pola wymagane

Logowanie


RITA


RITA oferuje szeroką gamę surowców kosmetycznych do każdego typu produkcji: począwszy od lanoliny i pochodnych, przez estry, alkohole tłuszczowe, substancje kondycjonujące, łagodne surfaktanty, oleje, wybrane aktywne, a kończąc na gamie produktów certyfikowanych zgodnie z wymaganiami Ecocert.

 
 
Produkt
Nazwa INCI/chemiczna
MSDS
Argan Oil
Olej arganowy ma silne własności przeciwutleniające , nawilża, natłuszcza, nadaje aksamitną delikatność skórze.....
Argania spinosa Kernel Oil Nie jest dostępny online

Argan Oil Organic
Olej arganowy (wersja organiczna) ma silne własności przeciwutleniające , nawilża, natłuszcza, nadaje aksamitną delikatność skórze.....
Argania spinosa kernel oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

BTAC 228
Szeroko stosowany środek antystatyczny....
Behentrimonium Chloride
Alcohol
Nie jest dostępny online

Castor Oil Refined
Olej rycynowy.....
Ricinus communis (Castor) Seed Oil Nie jest dostępny online

Cetyl Esters, NF
Doskonale się rozprowadzający emolient, skuteczny solubilizator, stosowany w kosmetyce i farmacji. Ułatwia aplikację produktów, kontrolę lep....
Cetyl Esters Nie jest dostępny online

Chitosan
Zapewnia nawilżenie i efekt antybakteryjny.....
Chitosan Nie jest dostępny online

Cholesterol NF
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Cholesterol Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Forlan 200
Baza zwiększająca stabilność emulsji, ułatwiająca dyspersję i tworzenie zawiesin. Emolient, środek nawilżający i lubrykant.....
Lanolin Alcohol
Petrolatum
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Forlan 300
Baza zwiększająca stabilność emulsji, ułatwiająca dyspersję i tworzenie zawiesin. Emolient, środek nawilżający i lubrykant.....
Lanolin Alcohol
Petrolatum
Lanolin
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Forlan C-24
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Choleth-24
Ceteth-24
Nie jest dostępny online

Forlan L
Baza zwiększająca stabilność emulsji, ułatwiająca dyspersję i tworzenie zawiesin. Emolient, środek nawilżający i lubrykant.....
Petrolatum
Hydrogenated Lanolin
Hydrogenated Coconut Oil
Sorbitan Sesquioleate
Stearyl Alcohol
Cetyl Alcohol
Nie jest dostępny online

Forlan LM
Baza zwiększająca stabilność emulsji, ułatwiająca dyspersję i tworzenie zawiesin. Emolient, środek nawilżający i lubrykant.....
Petrolatum
Hydrogenated Coconut Oil
Stearyl Alcohol
Cetyl Alcohol
Hydrogenated Lanolin
Sorbitan Sesquioleate
Nie jest dostępny online

Grapeseed Oil Refined
Rafinowany olej z pestek winogron....
Vitis vinifera (Grape) Seed Oil Nie jest dostępny online

Laneto 100 Flaked
Pochodna lanoliny zawiera średnio 75 moli tlenku etylenu. Stoswana jako emulgator, emolient, kondycjoner, środek nawilżający, stabilizator i....
PEG-75 Lanolin Nie jest dostępny online

Laneto 40
Pochodna lanoliny zawiera średnio 40 moli tlenku etylenu. Stoswana jako emulgator, emolient, kondycjoner, środek nawilżający, stabilizator i....
PEG-40 Lanolin Nie jest dostępny online

Laneto 50
Pochodna lanoliny zawiera średnio 75 moli tlenku etylenu. Jest to zmniejszona koncentracja produktu Laneto-100. Stoswana jako emulgator, emo....
PEG-75 Lanolin Nie jest dostępny online

Laneto AWS
Etoksylowana, uwodorniona i hydroksylowana lanolina zmieszana z innymi frakcjami i pochodnymi. Używana jako emulgator, emolient, kondycjoner....
PPG-12-PEG-50 Lanolin Nie jest dostępny online

Lanodant DM
Lanodant DM to konserwant w postaci roztworu 55%, szczególnie skuteczny na bakterie gram ujemne i gram dodatnie oraz pleśnie, grzyby i drożd....
DMDM Hydantoin
Aqua
Nie jest dostępny online

Lanolin Alcohol NF EP
Lanolina używana jako stabilizator emulsji, dyspersji i zawiesin. Emolient, śordek poślizgowy i nawilżający.....
Lanolin Alcohol Nie jest dostępny online

Lanolin Anhydrous USP (Cosmetic)
Lanolina używana jako stabilizator emulsji, dyspersji i zawiesin. Emolient, śordek poślizgowy i nawilżający.....
Lanolin Nie jest dostępny online

Lanolin Anhydrous USP (Pharma')
Lanolina używana jako stabilizator emulsji, dyspersji i zawiesin. Emolient, śordek poślizgowy i nawilżający.....
Lanolin Nie jest dostępny online

Lanolin Anhydrous USP Xtra Deo
Lanolina używana jako stabilizator emulsji, dyspersji i zawiesin. Emolient, śordek poślizgowy i nawilżający.....
Lanolin Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Lanolin Wax
Etoksylowana, uwodorniona i hydroksylowana lanolina zmieszana z innymi frakcjami i pochodnymi. Używana jako emulgator, emolient, kondycjoner....
Lanolin Cera Nie jest dostępny online

Macadamia Nut Oil
Olej z orzechów makadamia....
Macadamia ternifolia Seed Oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Mango Butter
Masło mango - nadaje właściwości nawilżające lotionom i balsamom do ciała.....
Mangifera indica (Mango) Seed Butter Nie jest dostępny online

Methylparaben NF
Konserwant....
Methylparaben Nie jest dostępny online

Olive Oil
Olejek z oliwek....
Olea europaea (Olive) Fruit Oil Nie jest dostępny online

Pationic 138C
Pationic 138C to produkt wyjątkowo łagodny dla skóry i oczu, stosowany m.in. w mydłach w płynie i w kostkach, w szamponach, lotionach i bals....
Sodium Lauroyl Lactylate Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Pationic CSL
Korzystny cenowo, doskonały emulgator woda w oleju. Nadaje przyjemną konsystencję układom surfaktantów, olejkom do kąpieli, kremom i lotiono....
Calcium Stearoyl Lactylate Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Pationic ISL
Pationic ISL nadaje przyjemną konsystencję detergentom i emulsjom. Jest higroskopijny. Posiada właściwości emulgujące, kondycjonujące i nawi....
Sodium Isostearoyl Lactylate Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Pationic ISL/85
Pationic ISL/85 nadaje przyjemną konsystencję detergentom i emulsjom. Odżywia skórę i włosy. Jest higroskopijny. Dzięki połączeniu z 15 częś....
Sodium Isostearoyl Lactylate
Propylene Glycol
Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Pationic SSL
Pationic SSL to anionowa sól sodowa estru uzyskiwanego z kwasu stearynowego i kwasu mlekowego. Nadaje idealną konsystencję produktom myjącym....
Sodium Stearoyl Lactylate Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Propylene Glycol USP
....
Propylene Glycol Nie jest dostępny online

Propylparaben NF
Propylparaben NF....
Propylparaben Nie jest dostępny online

Ritabate 20
Polisorbate 20 - doskonały emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Polysorbate 20 Nie jest dostępny online

Ritabate 20 Kosher
Wersja koszerna - Polisorbate 20 - doskonały emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Polysorbate 20 Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritabate 60
Polisorbate 60 - doskonały emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Polysorbate 60 Nie jest dostępny online

Ritabate 60 Kosher
Wersja koszerna - Polisorbate 60 - doskonały emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Polysorbate 60 Nie jest dostępny online

Ritabate 80 Kosher
Polisorbate 80 - doskonały emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Polysorbate 80 Nie jest dostępny online

Ritabate 80 Non-Kosher
Wersja koszerna - Polisorbate 80 - doskonały emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Polysorbate 80 Nie jest dostępny online

Ritacam E-10
Naturalny, wyjątkowo skuteczny humektant. Nadaje skórze jedwabistą gładkość. Poprawia też pienienie się produktów myjących.....
Methyl Gluceth-10 Nie jest dostępny online

Ritacam E-20
Naturalny, wyjątkowo skuteczny humektant. Nadaje skórze jedwabistą gładkość. Do stosowania we wszelkich produktach do pielęgnacji skóry.....
Methyl Gluceth-20 Nie jest dostępny online

Ritacane IH
Skuteczny rozpuszczalnik i emolient o właściwościach kondycjonujących dla skóry. Pozostawia przyjemne, jedwabiste odczucie na skórze. Może b....
Isohexadecane Nie jest dostępny online

Ritaceti
Doskonale się rozprowadzający emolient, skuteczny solubilizator, stosowany w kosmetyce i farmacji. Ułatwia aplikację produktów, kontrolę lep....
Cetyl Esters Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritacetyl
Mieszanina różnych frakcji lanoliny oraz jej pochodnych. Szerokie zastosowanie jako emolient, emulgator, stabilizator, solubilizator i subst....
  Nie jest dostępny online

Ritacet 20
Ceteareth-20 - emulgator.....
Ceteareth-20 Nie jest dostępny online

Ritachol
Baza absorpcyjna stosowana do stabilizacji emulsji, dyspersji, zawiesin. Działa jak emolient, lubrykant, i substancja nawilżająca.....
Lanolin Alcohol
Paraffinum Liquidum
Nie jest dostępny online

Ritachol 1000
Mieszanina etoksylowanych alkoholi tluszczowych - doskonały emulgator stabilny w szerokim zakresie pH i do 130 stopni C. Polecane do kondycj....
PEG-150 Stearate
Steareth 20
Polysorbate 60
Cetearyl Alcohol
Nie jest dostępny online

Ritachol 2000
Mieszanina etoksylowanych alkoholi tluszczowych - doskonały emulgator stabilny w szerokim zakresie pH i do 130 stopni C. Polecane do kondycj....
Polysorbate 60
Cetearyl Alcohol
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritachol SS
Doskonale się rozprowadzający emolient, skuteczny solubilizator, stosowany w kosmetyce i farmacji. Ułatwia aplikację produktów, kontrolę lep....
Stearyl Stearate Nie jest dostępny online

Ritadecene 20
....
Hydrogenated Polydecene Nie jest dostępny online

Ritafactant 138 AN
Opatentowana, łagodna, doskonale się pieniąca, wielofunkcyjna mieszanka Decyl Glucoside i Sodium Lauroyl Lactylate. Produkt naturalny, certy....
Decyl Glucoside
Sodium Lauroyl Lactylate
Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Ritafactant 138 HFP
Opatentowane, uniwersalne połączenie łagodnych surfaktantów o dobrych właściwościach pianotwórczych.....
Sodium C14-16 Olefin Sulfonate
Ammonium Lauryl Sulfate
Cocamidopropyl Betaine
Sodium Lauroyl Lactylate
Glycol Stearate
PEG-150 Distearate
Stearamide AMP
Nie jest dostępny online

Ritafactant 138 MS
Opatentowana, łagodna, doskonale się pieniąca, wielofunkcyjna mieszanka surfaktantów. Produkt naturalny, certyfikowany przez Ecocert.....
Cocamidopropyl Betaine
Aqua
Sodium Lauroyl Lactylate
Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Ritafactant DG
....
Aqua
Decyl Glucoside
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritahydrox
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Hydroxylated Lanolin Nie jest dostępny online

Ritalac IL
Bezpośredni produkt estryfikacji kwasu mlekowego, w 100 % aktywny.....
Isostearyl Lactylate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritalac LA
Kwas mlekowy.....
Lactic Acid Nie jest dostępny online

Ritalac NAL
Mleczan sodu.....
Sodium Lactate Nie jest dostępny online

Ritalac NAL EP
Mleczan sodu jakości EP.....
Sodium Lactate Nie jest dostępny online

Ritalafa
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Lanolin Acid Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritalan
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Lanolin Oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritalan AWS
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
PPG-12-PEG-65 Lanolin Oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritalan C
Baza absorpcyjna stosowana do stabilizacji emulsji, dyspersji, zawiesin. Działa jak emolient, lubrykant, i substancja nawilżająca.....
Isopropyl Palmitate
Lanolin Oil
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritaloe 10X
5% roztwór o doskonałych właściwościach kondycjonujących i nawilżających; polecany do wszelkiego rodzaju produktów do pielęgnacji skóry, prz....
Aloe barbadensis Leaf Juice Nie jest dostępny online

Ritaloe 1X
1% roztwór o doskonałych właściwościach kondycjonujących i nawilżających; polecany do wszelkiego rodzaju produktów do pielęgnacji skóry, prz....
Aloe barbadensis Leaf Juice Nie jest dostępny online

Ritaloe 200M
Proszek uzyskiwany poprzez suszenie rozpyłowe. Posiada doskonałe właściwości kondycjonujące i nawilżające; polecany do wszelkiego rodzaju pr....
Aloe barbadensis Leaf Juice Nie jest dostępny online

Ritaloe 20X
10% roztwór o doskonałych właściwościach kondycjonujących i nawilżających; polecany do wszelkiego rodzaju produktów do pielęgnacji skóry, pr....
Aloe barbadensis Leaf Juice Nie jest dostępny online

Ritamectant K2
Substancja pozyskiwana z korzenia lukrecji. Naturalny słodzik, substancja rozjaśniająca i rozświetlająca skórę. Zapobiega trądzikowi i koi p....
Dipotassium Glycyrrhizate Nie jest dostępny online

Ritamectant PCA
Popularna substancja odżywcza stosowana w produktach do pielęgnacji skóry i włosów jako humektant i środek regenerujący.....
Sodium PCA Nie jest dostępny online

Ritamollient 3E
Doskonale się rozprowadzający emolient, skuteczny solubilizator, stosowany w kosmetyce i farmacji. Ułatwia aplikację produktów, kontrolę lep....
Trimethylolpropane Tricaprylate/Tricaprate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritamollient CCT
Doskonale się rozprowadzający emolient, skuteczny solubilizator, stosowany w kosmetyce i farmacji. Ułatwia aplikację produktów, kontrolę lep....
Caprylic/Capric Triglycerides Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritamollient ININ
Doskonale się rozprowadzający emolient, skuteczny solubilizator, stosowany w kosmetyce i farmacji. Ułatwia aplikację produktów, kontrolę lep....
Isononyl Isononanoate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritamollient ODDM
Emolient.....
Octyldodecyl Myristate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritamulse SCG
Mieszanka etoksylowanych alkoholi tłuszczowych - doskonały emulgator. Stabilny w temp do 130 stopni i w szerokim zakresie pH. Też świetny ko....
Glyceryl Stearate
Cetearyl Alcohol
Sodium Stearoyl Lactylate
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

ecocert produkty_naturalne
Ritapeg 150DS-1
Sprzedawany wcześniej jako Ritapeg 150DS, następnie nazwa została zmieniona na Ritapeg 150DS-1.....
PEG-150 Distearate Nie jest dostępny online

Ritaphyl ICS
Emolient.....
Isocetyl Stearate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritapro 165
MIeszanka etoksylowanych alkoholi tłuszczowych. Wydajny emulgator odporny na wysoką temp (do 130C) i działający w szerokim zakresie pH.....
PEG-100 Stearate
Glyceryl Stearate
Nie jest dostępny online

Ritapro 200
MIeszanka etoksylowanych alkoholi tłuszczowych. Wydajny emulgator odporny na wysoką temp (do 130C) i działający w szerokim zakresie pH.....
Stearyl Alcohol
Ceteareth-20
Nie jest dostępny online

Ritapro 300
MIeszanka etoksylowanych alkoholi tłuszczowych. Wydajny emulgator odporny na wysoką temp (do 130C) i działający w szerokim zakresie pH.....
Cetearyl Alcohol
Ceteareth-20
Nie jest dostępny online

Ritaquta 3000
Dodatek stylizujący do kosmetyków do włosów....
Polyquaternium-10 Nie jest dostępny online

Ritasol
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Isopropyl Lanolate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritastearic
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Palmitic Acid
Stearic Acid
Nie jest dostępny online

Ritasynt IP
Doskonały emulgator i stabilizator emulsji. Skuteczny emolient, substancja rozświetlająca i matująca. Nadaje lepkość formulacjom.....
Glycol Stearate
Stearamide AMP
Nie jest dostępny online

Ritawax
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Lanolin Alcohol Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritawax ACR
Wieloskładnikowy emulgator.....
Cetyl Alcohol
Stearyl Alcohol
Ceteth-20
Steareth-20
Nie jest dostępny online

Ritawax ALA
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Cetyl Acetate
Acetylated Lanolin Alcohol
Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritawax CED
Cetyl Acetate to doskonały, niejonowy emulgator stosowany w kosmetyce, zwłaszcza w produktach do pielęgnacji włosów.....
Cetyl Acetate Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Rita Allantoin
Substancja nawilżająca i łagodząca podrażnienia.....
Allantoin Nie jest dostępny online

Rita Avocado Oil
Olej z avokado. łatwo wchłaniany przez skórę, naturalny filtr UV, doskonały dodatek do kosmetyków pielęgnacyjnych i kolorowych.....
Persea gratissima (Avocado) Oil Nie jest dostępny online

Rita CA
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Cetyl Alcohol Nie jest dostępny online

Rita Canola Oil
Olej rzepakowy....
Canola Oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Rita Cetearyl Alcohol 30/70
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Cetearyl Alcohol
Stearyl Alcohol
Nie jest dostępny online

Rita Cetearyl Alcohol 30/70 NF
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Cetearyl Alcohol
Stearyl Alcohol
Nie jest dostępny online

Rita Cetearyl Alcohol 50/50
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Cetearyl Alcohol
Stearyl Alcohol
Nie jest dostępny online

Rita Cetearyl Alcohol 70/30
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Cetearyl Alcohol
Stearyl Alcohol
Nie jest dostępny online

Rita Cocoa Butter NF
Masło kakaowe....
Theobroma cacao (Cocoa) Seed Butter Nie jest dostępny online

RITA Coconut Oil 76°
Olej kokosowy....
Cocos nucifera (Coconut) Oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

RITA EGDS
Glycol Distearate - doskonały emulgator i stabilizator emulsji, skuteczny emolient, substancja rozświetlająca i matująca. Nadaje lepkość for....
Glycol Distearate Nie jest dostępny online

Rita EGMS
Glycol Stearate - doskonały emulgator i stabilizator emulsji, skuteczny emolient, substancja rozświetlająca i matująca. Nadaje lepkość formu....
Glycol Stearate Nie jest dostępny online

Rita Glycerin USP
Gliceryna zgodna z USP....
Glycerin Nie jest dostępny online

Rita GMS
Glyceryl Stearate z firmy RITA - doskonały emulgator, stabilizator, emolient, zmetniacz i modyfikator reologii.....
Glyceryl Stearate Nie jest dostępny online

ecocert produkty_naturalne
Rita GMS 90% Monoester
Glyceryl Stearate z firmy RITA - doskonały emulgator, stabilizator, emolient, zmetniacz i modyfikator reologii.....
Glyceryl Stearate Nie jest dostępny online

Rita GMS SE
Samoistnie emulgująca postać GMS. Doskonały emulgator i stabilizator emulsji, skuteczny emolient, substancja rozświetlająca i matująca. Nada....
Glyceryl Stearate SE Nie jest dostępny online

Rita Illipe Butter
Masło Shorea (Shorea stenoptera). Wyjątkowe własności nawilżające w produktach do pielęgnacji skóry.....
Shorea stenoptera Seed Butter Nie jest dostępny online

Rita IPM NF
Myrystynian isopropylu. Emolient.....
Isopropyl Myristate Nie jest dostępny online

Rita IPP NF
Palmitynian isopropylu. Emolient....
Isopropyl Palmitate Nie jest dostępny online

Rita KA
Popularna substancja odżywcza stosowana w produktach do pielęgnacji skóry i włosów jako humektant i środek regenerujący.....
Kojic Acid Nie jest dostępny online

Rita Kokum Butter
Masło kokum posiada doskonałe właściwości nawilżające, łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na skórze.....
Garcinia indica Seed Butter Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Rita OP
Ethyhexyl Palmitate - doskonały emolient do stosowania w produktach do pielęgnacji skóry, takich jak kremy i lotiony.....
Ethylhexyl Palmitate Nie jest dostępny online

Rita PEO-1
Nietoksyczny, rozpuszczalny w wodzie polimer nadający lepkość formulacjom, w zależności od stężenia. Wyjątkowo łagodna substancja filmotwórc....
PEG-5M Nie jest dostępny online

Rita PEO-18
Nietoksyczny, rozpuszczalny w wodzie polimer nadający lepkość formulacjom, w zależności od stężenia. Wyjątkowo łagodna substancja filmotwórc....
PEG-90M Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Rita PEO-27
Nietoksyczny, rozpuszczalny w wodzie polimer nadający lepkość formulacjom, w zależności od stężenia. Wyjątkowo łagodna substancja filmotwórc....
PEG 160M Nie jest dostępny online

Rita PEO-3
Nietoksyczny, rozpuszczalny w wodzie polimer nadający lepkość formulacjom, w zależności od stężenia. Wyjątkowo łagodna substancja filmotwórc....
PEG-23M Nie jest dostępny online

Rita SAO
Olej ze słodkich migdałów....
Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil Nie jest dostępny online

Rita SA NF
Mieszaniny kwasów tłuszczowych i alkoholi tłuszczowych; surowce wysokiej czystości stosowane w recepturach kosmetycznych ze względu na właśc....
Stearyl Alcohol Nie jest dostępny online

Rita SSO
Olej z pestek słonecznika....
Helianthus annuus Seed Oil Nie jest dostępny online

Rita Wheat Germ Oil
Nierafinowany, otrzymywany na zimno, 100% olej z kiełków pszenicy....
Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil Nie jest dostępny online

Ritoleth-10
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Oleth-10 Nie jest dostępny online

Ritoleth-2
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Oleth-2 Nie jest dostępny online

Ritoleth-20
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Oleth-20 Nie jest dostępny online

Ritoleth-5
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Oleth-5 Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritox 35
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Laureth-23 Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Ritox 52
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
PEG-40 Stearate Nie jest dostępny online

Ritox 53
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
PEG-50 Stearate Nie jest dostępny online

Ritox 59
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
PEG-100 Stearate Nie jest dostępny online

Ritox 721
Emulgator i koemulgator do układów O/W i W/O.....
Steareth-21 Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

Shebu Refined
Rafinowane masło shea. Bezbarwne, posiadające wszystkie naturalne właściwości. Polecane zwłaszcza w celu nadania skórze miękkości.....
Butyrosperum parkii Butter Nie jest dostępny online

produkty_naturalne
Shebu WS
Pochodna glikolu polietylenowego, oksyetylenowana 50 molami tlenku etylenu. Łatwa do użycia w formulacjach wodnych, takich jak szampony, odż....
PEG-50 Shea Butter Nie jest dostępny online

Simchin Natural
Naturalny olej jojoba....
Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil Nie jest dostępny online

produkty_naturalne
Simchin Refined
Rafinowany olej jojoba....
Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kliknij tutaj, aby się zalogowac

produkty_naturalne
Soybean Oil
Olej sojowy....
Glycine soja (Soybean) Oil Nie jest dostępny online

Supersat
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
Hydrogenated Lanolin Nie jest dostępny online

Supersat AWS-24
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
PEG-24 Hydrogenated Lanolin Nie jest dostępny online

Supersat AWS 4
Oksyetylenowane, uwodornione i hydroksylowane lanoliny plus inne frakcje lanoliny i ich pochodne. Produkt szekoro stosowany w kosmetyce jako....
PEG-20 Hydrogenated Lanolin Nie jest dostępny online

     

Wybór produktu